BeeMind este un proiect NeuroMinder pentru înțelegerea, acceptarea și dezvoltarea echilibrată și durabilă a emoțiilor și gândurilor.
Aici găsești agenda activităților, evenimentelor și resurselor educative NeuroMinder destinate copiilor și părinților în grupuri. Ne străduim să ajutăm copiii și părinții să înțeleagă, să accepte și să dezvolte emoții și gânduri echilibrate și durabile. Activitățile noastre sunt concepute pentru a ajuta copiii să-și înțeleagă propriile emoții și gânduri, promovând în același timp relații pozitive cu ceilalți.
Folosim o varietate de activități de grup pentru a ajuta la dezvoltarea abilităților socio-emoționale pentru copii și părinți. Aceste activități sunt concepute pentru a fi distractive și captivante, în timp ce predau copiilor lecții importante de viață. Exemple de activități includ jocuri de rol, povestiri și proiecte de artă și explorare urbană.
Proiectul BeeMind adoptă o abordare holistică pentru a ajuta copiii să-și dezvolte aceste abilități importante. Am conceput programe care integrează activități cognitive, fizice și sociale pentru a ne asigura că micuții se dezvoltă la toate nivelurile. Prin aceste activități copiii își pot dezvolta abilitățile motorii, creativitatea și abilitățile de rezolvare a problemelor. De asemenea, oferim copiilor oportunități de a practica colaborarea și comunicarea, precum și de a învăța abilități socio-emoționale importante.