0
LOCURI DISPONIBILE
0
VÂRSTA MAXIMĂ RECOMANDATĂ
0
MINUTE PETRECUTE LA ATELIER

GRUP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

Teen Z

teenZ este un grup de socializare în care încurajăm adolescenții să-și exploreze propriile valori și convingeri. Acest lucru se realizează prin activități precum discuții de grup, lecturi și sesiuni interactive care se concentrează pe subiecte precum descoperirea de sine, construirea de relații și stabilirea de obiective.

 Generația Z este o generație ambițioasă și independentă, dar care cunoaște și importanța colaborării. Ei pot recunoaște puterea energiei colective și pot înțelege cum să lucreze împreună. Acest lucru înseamnă că ei au șanse mai mari să devină antreprenori de succes cu un ochi pentru creativitate și inovație.

Adolescenții de astăzi cresc într-o societate în continuă schimbare și poate fi dificil să-și descopere identitatea și valorile personale.

Odată cu așteptările de la societate, părinți și semeni, adolescenților le este din ce în ce mai greu să-și identifice și să-și dezvolte valorile personale. Sindromul gândirii accelerate, caracterizat de conștientizarea ritmului rapid al schimbării și nevoia de a se adapta constant la acesta, este unul dintre principalele aspecte ale provocărilor cu care se confruntă teenZ.

Relația dintre părinți și teenZ este crucială în acest proces, deoarece părinții pot oferi îndrumare, sprijin și înțelegere pentru a-și ajuta copiii să-și descopere valorile personale, identitatea și stabilitatea emoțională.

Stresul, anxietatea și depresia sunt frecvente în rândul adolescenților și pot avea un efect negativ asupra echilibrului lor emoțional. Este esențial pentru adolescenți să găsească modalități sănătoase de a-și gestiona stările emoționale.

Descoperirea identității și a valorilor personale în societatea de astăzi în continuă schimbare poate fi o sarcină descurajantă pentru adolescenții din generația Z.

Stima de sine este un factor cheie atunci când vine vorba de descoperirea valorilor personale. Există o corelație directă între stima de sine și dorința de a-și explora valorile personale.

Acest lucru poate fi realizat prin crearea unui spațiu sigur în care să-și exploreze emoțiile și să înțeleagă de ce se simt într-un anumit fel.

Prin grupul de socializare teenZ, vrem să vă ajutăm să vă găsiți identitatea și valorile personale într-o societate în continuă schimbare. Înțelegem că nu este ușor să navighezi în complexitățile societății moderne și dorim să te ajutăm să-ți găsești identitatea într-un mod pozitiv și prietenos, care să reflecte valorile tale. Vom discuta subiecte precum gândirea accelerată, inteligența emoțională și pompozitatea emoțională și modul în care acestea vă pot afecta stabilitatea emoțională și stima de sine. Vom explora, de asemenea, relația dintre părinți și adolescenți și cum să depășim vulnerabilitățile cu care se confruntă adolescenții din Generația Z. În cele din urmă, vom analiza cum să asigurăm un viitor academic de succes prin explorarea diferitelor opțiuni educaționale disponibile.

Credem că este necesar să înțelegem conceptul de sindrom de gândire accelerată pentru a realiza acest lucru. Acest sindrom, care afectează generația născută între 1995 și 2015, se caracterizează printr-o nevoie constantă de informații și experiențe noi. Vom explora, de asemenea, conceptul de inteligență emoțională sau competență emoțională și modul în care acesta joacă un rol în viața adolescenților. Vom vorbi și despre modul în care aceasta le afectează stima de sine și relația cu părinții.

Prin intermediul platformei NeuroMinder, oferim sesiuni și activități care îi ajută pe adolescenți să dobândească încredere în sine, rezistență și abilități de socializare.

Obiectivul nostru principal este să le dăm putere să înțeleagă și să îmbrățișeze valorile lor individuale, fiind în același timp conștienți de așteptările societății.

Vom discuta și explora subiecte precum:

  • Sindromul gândirii accelerate

  • Inteligență emoțională sau competența emoțională?

  • Pompozitate emoțională

  • Stabilitatea emoțională

  • Stima de sine

  • Relația cu părinții

  • Vulnerabilitățile teenZ

  • Educație și viitor academic

TeenZ

DESTINAT: Adolescenți între 12 și 14 ani

DATA: Din 5 mai 2023

DURATA: 90 min

LIMBA DE CONVERSAȚIE: română / engleză

LOCAȚIE: NeuroMinder

OBIECTIVE: Încurajarea adolescenților să recunoască importanța colaborării, a rezolvării problemelor și a comunicării. Aceste abilități sunt esențiale pentru a face față provocărilor complexe ale unei lumi în schimbare rapidă.

Sesiune 90 min

  • 130 lei

SOLICITĂ REZERVARE