de ce

NeuroCoaching?

NeuroCoaching?

NeuroCoaching este o abordare prin care un neurocoach își ajută clienții să își îmbunătățească viața, folosind instrumente și exerciții bazate pe studii din neuroștiințe, care au ca focus optimizarea funcționării creierului.

Scopul principal este de a ajuta oamenii să înțeleagă mai bine modul în care funcționează creierul lor și să aducă îmbunătățiri acestor procese, astfel încât să poată îndeplini mai bine sarcinile zilnice.

Nu trebuie să deții un diagnostic de tulburare mentală pentru a apela la această metodă. Dimpotrivă, creierul guvernează buna funcționare a nenumărate activități, iar simpla instabilitate sau dezechilibrare a sistemului nervos poate reprezenta un obstacol în viața de zi cu zi.

Multe dintre procesele guvernate de creier, precum și blocajele generate de funcționarea lor defectuoasă, sunt inconștiente. Tehnicile tradiționale de coaching se adresează conștientului și se folosesc de puterea voinței pentru a determina schimbări. Dar știm cât de greu poate fi acest proces!

Neurocoach-ul îndrumă optimizarea proceselor cerebrale, în acord cu nevoile fiecărei persoane, direct la nivel inconștient. La Neurominder realizăm acest lucru folosind tehnica non-invazivă Neurofeedback. Odată optimizat modul de funcționare a creierului, toate celelalte schimbări implementate la nivel conștient se produc mult mai ușor și fructuos.

Neurocoaching-ul, ca plan de antrenament neuronal ghidat, este dedicat oricui dorește să-și sporească performanțele cognitive și să-și îmbunătățească: puterea de voință, motivația, concentrarea, memoria, atenția, echilibrul emoțional, imaginația, capacitatea de a învăța și multe altele.

O minte calmă oferă o claritate mentală ridicată!

Cercetările au arătat că, atunci când i se pune o întrebare, creierul uman este setat biologic să caute un răspuns. Când întrebările provoacă noi gândiri și perspective, creierul eliberează un val de neurotransmițători și diferite regiuni cerebrale se activează în timp ce caută răspunsuri.

Antrenăm această abilitate a creierului, prin neurocoaching, pentru a debloca potențialul copiilor și a tinerilor. Folosim mai multe strategii cheie, precum explorarea activă, descoperirea, gândirea profundă și întărirea motivației interne.

Aceste strategii de consiliere educațională și de dezvoltare personală, împreună cu sesiunile de ultimă oră de antrenare neuronală Neurofeedback, pot ajuta la reducerea stresului academic și la creșterea satisfacției personale a copiilor și a tinerilor în mediul școlar, dar și în viața de zi cu zi.

oferte speciale

Pachete NeuroCoaching

Pachete NeuroCoaching

NeuroCoaching

ACADEMIC SKILLS

ACADEMIC SKILLS

6 ședințe de 80 de minute
2 întâlniri pe săptămână
2500 lei/pachet

Academic Skills este un pachet dedicat elevilor și studenților aflați în pragul testelor (evaluări, examene, sesiuni etc.), celor ce parcurg noi programe de formare profesională și, în general, celor care desfășoară activități care solicită o bună organizare mentală, dezvoltarea abilităților de învățare eficientă, citire rapidă și memorare.

Sesiunile vizează sporirea capacității de concentrare și planificare a învățării, (și alte beneficii), prin eliminarea ceței mentale (și alte simptome nedorite).

Sesiunile Academic Skills îmbină tehnicile de antrenament neuronal specifice Neurofeedback-ului cu mentoratul academic, pentru (rezultate obținute).

Tarif: 2.500 lei/ pachet 6 ședințe

NeuroCoaching

LIFE SKILLS

ACADEMIC SKILLS

5 ședințe de 55 de minute
1 întâlnire pe săptămână
1400 lei/pachet

Navigăm prin viață raportându-ne la relațiile pe care le avem. Pentru a ne gestiona cât mai ușor, eficient și sănătos relațiile, pentru a lua deciziile optime în ceea ce privește unde și cu cine vrem să fim și cum e cel mai bine să interacționăm, avem nevoie de claritate mentală, de calm, echilibru între emoții și o bună capacitate de luare a deciziilor.

Life Skills este un pachet dedicat tuturor celor care vor să-și îmbunătățească relațiile lucrând la propria echilibrare emoțională și cognitivă, la scăderea anxietății, stress-ului și reactivității, la obținerea unei stări de calm și stăpânire de sine.

Sesiunile se împart între antrenamentul care folosește tehnica Neurofeedback și diverse activități de ghidare, ambele centrate pe dezvoltarea și integrarea inteligenței sociale și emoționale în rutina zilnică.

Tarif: 1.400 lei/ pachet 5 ședințe

NeuroCoaching

BRAINFULNESS

BRAINFULNESS

10 ședințe de 55 de minute
1 întâlnire pe săptămână
2900 lei/pachet

Brainfulness este un pachet dedicat celor care caută să se simtă bine în propria piele, să-și înțeleagă potențialul și să-și descopere resursele interioare, să-și dezvolte o stare de calm și prezență conștientă, precum și să-și cultive dragostea de sine și sentimentul valorii personale.

Brainfulness ne înlesnește drumul spre liniște. Calmul, relaxarea și liniștea mentală sunt numitorii comuni. Antrenamentul de Neurofeedback, concentrat pe obținerea acestor stări, este completat de acțiuni specifice tehnicilor de neurocoaching, care ajută la deblocarea tiparelor limitative ale creierului.

Toate metodele folosite conlucrează și ne oferă un set de abilități pentru ca să ne putem accesa autonom, independent, oricând și de oriunde, zona mentală de stabilitate și control.

Tarif: 2.900 lei/ pachet 10 ședințe

înainte de a te înscrie,

este bine să știi că:

este bine să știi că:

  • Toate pachetele de ședințe trebuie achitate în avans.
  • Ședințele/pachetele de ședințe nu sunt transferabile.
  • Pentru fiecare ședință este necesară o programare în prealabil.
  • Pentru a anula o ședință, te rugăm să ne anunți cu minim 6 ore înainte de ora programată. În caz contrar, ședința va fi considerată efectuată și dedusă din pachet.
  • Pachetele de 5 și 6 ședințe sunt valabile 30 de zile.
  • Pachetele de 10 și 20 ședințe sunt valabile 60 de zile.

Vino să socializăm pe