0
LOCURI DISPONIBILE
0
VÂRSTA MAXIMĂ RECOMANDATĂ
0
MINUTE PETRECUTE LA ATELIER

THE OPEN LEARNING HUB

Open Eye

Obiectivul principal al programului Open Eye Hub este de a ajuta copiii să dezvolte abilitățile de socializare, lucru în echipă, comunicare, dezvoltarea limbajului și alfabetizarea socială. Prin diverse activități și într-un mediu calm și optimist, copiii sunt încurajați să se exprime și să învețe să interacționeze cu ceilalți, construindu-și stima de sine.

Prin acest program, ne propunem să ajutăm copiii să devină mai încrezători din punct de vedere social și să-și dezvolte abilitățile de comunicare și limbaj.

Ne vom concentra pe diverse subiecte, cum ar fi încrederea în sine, socializarea, munca în echipă, comunicarea și dezvoltarea limbajului. Prin activități precum jocuri de grup, povestiri și arte și meserii, copiii vor fi încurajați să-și exprime sentimentele și să exerseze interacțiunea cu ceilalți.

Programul se va întinde pe câte sesiuni sunt necesare, în funcție de nevoile individuale ale copilului. În acest timp, vom folosi o serie de activități pentru a-i ajuta să-și identifice și să-și dezvolte propria motivație interioară, gândire, obiective și valori comune.

Suntem încrezători că pe măsură ce copiii progresează prin program, ei se vor simți din ce în ce mai confortabil în mediile sociale și vor câștiga încrederea de a interacționa cu ceilalți.

Un program de învățare intuitivă ghidată

DESTINAT: Copii între 2 si 5 ani

DATA: din 2 mai 2023

DURATA: 120 min

LIMBA DE CONVERSAȚIE: română / engleză

LOCAȚIE: Neurominder

OBIECTIVE: Obiectivul principal al programului Open Eye Hub este de a ajuta copiii să dezvolte abilitățile de socializare, lucru în echipă, comunicare, dezvoltarea limbajului și alfabetizarea socială. Prin diverse activități și într-un mediu calm și optimist, copiii sunt încurajați să se exprime și să învețe să interacționeze cu ceilalți, construindu-și stima de sine.

Sesiune

  • 130 lei

Abonament - 6 sesiuni

  • 650 lei

SOLICITĂ REZERVARE