Citat: „Creierul meu “nu tace” niciodată, nu se oprește din gândit, analizat, judecat, făcut planuri. Uneori, când mă trezesc noaptea, îmi vin atât de multe idei în minte, că le notez pe telefon să nu le uit până a doua zi. Și îmi dau seama că aproape am reușit să scriu un articol la 2-3 dimineața. Not ok! Deci, am mare, mare nevoie ca mintea mea să mai facă și pauze, să nu mai fie tot timpul agitată, în alertă”.

Raluca Harabagiu, autoarea cuvintelor de mai sus, și-a prezentat propria experiență cu antrenamentul neurofeedback. Și a făcut-o publică pe propriul site, sub cel mai simplu și sugestiv titlu posibil: „Am testat antrenamentul neurofeedback”. 

În acest articol Raluca a fost generoasă cu detaliile, dar a și tras liniile clare între ceea ce poate vedea oricine care pășește pragul studioului Neurominder și contextul, motivele și obiectivele proprii care au făcut-o să testeze neurofeedback-ul, respectiv experiența ei personală de la Neurominder.

Articolul Ralucăi este ca un răspuns la multe din întrebările pe care le-ar putea avea cineva care abia află care-i treaba cu neurofeedback-ul și specificul abordării Neurominder.

Citește întreaga relatare aici: https://ralucaharabagiu.com/am-testat-antrenamentul-neurofeedback/