„Suprastimularea zonei mentale este foarte frecventă astăzi. Pentru că asta cere societatea de la noi în ziua de azi, așa ne arătăm valoarea, făcând tot timpul ceva. Asta e societatea, nu avem cum să trișăm. În plus, trăim în era stimulilor viziuali, virtuali și auditivi. În fiecare secundă noi primim extrem de mulți stimuli pe care nu-i prelucrăm conștient. Uneori creierul face față, alteori nu, iar atunci avem răbufniri emoționale sau mentale. Neurofeedback-ul lucrează la partea subconștientă, iar beneficiile se văd în plan conștient.”

Este unul dintre răspunsurile pe care le-am oferit în interviul realizat de Cristina Zarioiu și pe care-l regăsiți pe blogul de pe site-ul ei. A fost una din acele ocazii în care am deschis larg ușile spre culisele Neurominder, mergând în adâncime chiar și în povestea mea. Căci dincolo de neurofeedback există o lume întreagă de explorat, o lume în care echilibrul creierului nostru devine un atuu prețios în dinamica vieții secolului XXI.

Articolul pe care l-a realizat Cristina este poate una dintre cele mai edificatoare perspective pe care o puteți întâlni din punctul de vedere al altei persoane; un fel de „user experience” la dispoziția publicului. Mai concret de-atât nu poate fi decât propria voastră experiență.

Dacă sunteți curioși să aflați despre această experiență, pe care a avut Cristina Zarioiu în vizită la mine, puteți citi articolul integral aici: https://cristinazarioiu.ro/madalina-constantin-fondator-neurominder-in-lumea-asta-corpul-e-deconectat-de-minte-si-invers-e-important-echilibrul